Fornuftige priser og god kvalitet

Menu

Søg

Konto

Facebook

4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Brandit forhandler

Brandit

Brandit er efterhånden ved at være et kendt mærke i en stor del af Europa og dermed også i lille Danmark. Brandit er et mærke som blev grundlagt for ca. 20 år siden af 2 tyske brødre – Marco og Lars. Disse 2 gutter var begge bidt af naturen og rejste verden rundt for at nyde den. De opdagede hurtigt at de havde et behov for udstyr og beklædning som ingen anden producent kunne tilbyde dem. Nemlig sager til en fair pris men stadig i en god kvalitet. Og det besluttede de sig at gøre noget ved! Derfor skabet de brandet Brandit som i dag er vokset sig stort og sortimentet af udstyr og beklædning er vokset sig større og større.

Fokusområderne på selve designs af deres produkter er funktionalitet, kvalitet, design og pris. Funktionalitet skal være høj! Ser man for eksempel på deres tasker – rygsække, udstyrstasker osv. kan man hurtigt se og fornemme at de er designet med henblik på at de skal have en høj funktionalitet, hermed menes et godt udvalg af lommer og rum så man nemt og bekvemt kan have styr på sine ejendele når man er på tur. Taskerne har en rigtigt god ruminddeling og man får hurtigt indtrykket af, at der er tænkt over tingene da Brandit tasken blev designet. Kvaliteten af tasken er i højsædet! De bliver fremstillet af gode og stærke materialer og på metoder så de holder selvom de bliver brugt godt og i flere år. Selve syningerne på alle deres produkter er stærke så de ikke bare går op efter kort tid. 

Selve designet altså udseendet af deres produkter er ligeledes skarp. Produkterne er designet med fokus på at de skal være smarte og at der skal være noget i alle farver. Kommer vi tilbage til deres tasker endnu engang kan man hurtigt se at taskerne fås i flere farver. Så uanset om man skal bruge deres produkter til hverdage, arbejde eller i naturen så finder man noget man kan bruge. Prisen er så skarp at alle kan være med. Brandit er nemlig ikke et dyrt mærke selvom deres produkter lever op til kravene. 

Prisen er retfærdig og her kan alle være med.

Brandit-forhandler

Vi hos VagtGear.dk forhandler Brandit. Vi har et stort udvalg af deres produkter og vi kan skaffe alt hjem. Så finder du ikke netop det du søger her på shoppen, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan skaffe alt fra Brandit hjem – Vi skal blot vide hvad du ønsker. Vi stræber os på at have de bedste priser på Brandit.

Se vores udvalg?

#
Scroll to Top