Fornuftige priser og god kvalitet

Menu

Søg

Konto

Facebook

4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Online Vagtshop

VagtGear ApS er en online vagtshop med beliggenhed i Hornslet lidt uden for Århus.

Butikken er drevet af og for medarbejdere i sikkerhedsbranchen – dermed har vi et godt indblik i hvad der er behov for – ikke kun i vagt tøj – men også sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det behøver nemlig ikke at være dyrt for at, det er godt – og omvendt. 

Når man arbejder som vagt til hverdag er det vigtigt at, have hurtig adgang til tøj og udstyr når behovet opstår. Det vil vi gøre vores yderste for at kunne honorere. Vores priser bliver løbende justeret for at, vi kan levere vores produkter til  til markedets laveste priser. Sortimentet af produkter i vagtshoppen vil ligeledes blive større med tiden. Søger du efter et produkt som vi ikke tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe idg bedst muligt.

Vi leverer til både virksomheder og privatkunder hvor der ønskes hurtig levering, fornuftige priser og naturligvis en god kvalitet. Vi fokuserer på, at du kan blive klædt på til din næste opgave, til en fornuftig pris. Jo mere du bestiller hos os jo billigere bliver det. Så simpelt er det. 

Er du privatkunde kan du med fordel samle dine kollegaer og venner og vi finder en skarp pris på det udstyr og tøj I mangler.

Sidder du i en virksomhed? Giv os et ring og vi kan i fællesskab finde en løsning på dit behov.

VagtGear er en online vagtshop hvor du er i trygge hænder – Vi sælger kun tøj og udstyr som har værdi for vores kunder.

#
Scroll to Top