Kundeservice: 60 57 59 00

Om VagtGear

VagtGear ApS er en vagtshop med beliggenhed i Hornslet lidt uden for Århus. Butikken er drevet af og for medarbejdere i sikkerhedsbranchen – dermed har vi et godt indblik i hvad der er behov for – ikke kun i vagt tøj – men også sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det behøver nemlig ikke at være dyrt for at, det er godt – og omvendt. Når man arbejder som vagt til hverdag er det vigtigt at, have hurtig adgang til tøj og udstyr når behovet opstår. Det vil vi gøre vores yderste for at kunne honorere. Vores priser bliver løbende justeret for at, vi kan levere vores produkter til  til markedets laveste priser. Sortimentet af produkter i vagtshoppen vil ligeledes blive større med tiden. 

Fysisk vagtshop nær Århus

Du har nu mulighed for at komme ud til vores fysiske adresse i Hornslet nær Århus. Ønsker du dette skal du blot en aftale pr mail eller telefon, så finder vi en tid der passer dig.  Betaling foretages stadig via web-shoppen på stedet, men nu kan du kan se- røre – prøve og smage på varen inden du køber.

Vi bor på Tingvej 34 i Hornslet. En stor rød bygning hvor Varo engang holdte til. Har du problemer med at finde det, så giv os et ring på 60575900.

Jo mere du køber jo billigere bliver det

Vi leverer til både virksomheder og privatkunder hvor der ønskes hurtig levering, fornuftige priser og naturligvis en god kvalitet. Vi fokuserer på, at du kan blive klædt på til din næste opgave, til en fornuftig pris. Jo mere du bestiller hos os jo billigere bliver det. Så simpelt er det. 

Er du privatkunde kan du med fordel samle dine kollegaer og venner og vi finder en skarp pris på det udstyr og tøj I mangler. I er selvfølgelig velkommen til at komme ud til os inden I køber. Sidder du i en virksomhed? Giv os et ring og vi kan i fællesskab finde en løsning på dit behov.

VagtGear er en vagtshop hvor du er i trygge hænder – Vi sælger kun tøj og udstyr som har værdi for vores kunder.

 

Vagt shop nær Århus