Fornuftige priser og god kvalitet

Menu

Søg

Konto

Facebook

4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

VagtGear ApS er en vagtshop med beliggenhed i Hornslet lidt uden for Århus. Butikken er drevet af og for medarbejdere i sikkerhedsbranchen – dermed har vi et godt indblik i hvad der er behov for – ikke kun i vagt tøj – men også sammenhængen mellem pris og kvalitet. Det behøver nemlig ikke at være dyrt for at, det er godt – og omvendt. Når man arbejder som vagt til hverdag er det vigtigt at, have hurtig adgang til tøj og udstyr når behovet opstår. Det vil vi gøre vores yderste for at kunne honorere. Vores priser bliver løbende justeret for at, vi kan levere vores produkter til  til markedets laveste priser. Sortimentet af produkter i vagtshoppen vil ligeledes blive større med tiden. 

Fysisk vagtshop nær Århus

Du har nu mulighed for at komme ud til vores fysiske adresse i Hornslet nær Århus.

Vores åbningstider er mandag til fredag fra klokken 8.30 til 12.00 og onsdag er der lukket. Passer disse tidspunkter dig ikke, er du mere end velkommen til at give os et ring og vi finder et tidspunkt der passer dig.

Vi bor på Tingvej 34 i 8543 Hornslet. Har du problemer med at finde det, så giv os et ring på 60575900.

Betaling foretages stadig via web-shoppen på stedet, men nu kan du kan se – røre – prøve og smage på varen inden du køber.

Jo mere du køber jo billigere bliver det

Vi leverer til både virksomheder og privatkunder hvor der ønskes hurtig levering, fornuftige priser og naturligvis en god kvalitet. Vi fokuserer på, at du kan blive klædt på til din næste opgave, til en fornuftig pris. Jo mere du bestiller hos os jo billigere bliver det. Så simpelt er det. 

Er du privatkunde kan du med fordel samle dine kollegaer og venner og vi finder en skarp pris på det udstyr og tøj I mangler. I er selvfølgelig velkommen til at komme ud til os inden I køber. Sidder du i en virksomhed? Giv os et ring og vi kan i fællesskab finde en løsning på dit behov.

VagtGear er en vagtshop hvor du er i trygge hænder – Vi sælger kun tøj og udstyr som har værdi for vores kunder.