Fornuftige priser og god kvalitet

Menu

Søg

Konto

Facebook

4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Forhandler af Mil-Tec

Hos VagtGear.dk forhandler vi det tyske mærke Mil-Tec. Mærke hører indunder den tyske virksomhed Sturm som blev grundlagt helt tilbage i året 1971. Sturm har været engross forhandler af flere forskellige mærker og i året 1955 besluttede man sig for at prøve med eget mærke. Dette mærke blev så til Mil-Tec og udfra kerneværdierne kvalitet og funktionalitet. Da Sturm på daværende tidpunkt allerede havde en del erfaring indenfor området, viste de lige hvilke knapper der skulle trykkes på for at Mil-Tec havde de bedste chancer for at blive en succes.

Hos VagtGear.dk forhandler vi Mil-Tec, ud fra den simpel grund at vi også synes at det er gode produkter i en god kvalitet med høj funktionalitet og ikke mindst til fornuftige priser.

VagtGears udvalg af Mil-Tec

Mil-Tec har et meget bredt varesortiment som både dækker over beklædning og udstyr til forskellige formål. Du finder både beklædning velegnet til vagtbranchen, udendørslivet, hverdagstøj mm. De producerer både bukser, jakker, T-shirt og shorts mm. Vi kan sågar tilbyde et lækkert sæt streetwear bestående af både bukser, shorts og en hoodie.

Mil-Tec har massevis af udstyr i sortimentet. Håndjern, multitools, tasker, bælter mm. Og som nævnt før så er produkterne i en super god kvalitet og til en skarp pris.

Vi stræber efter at have så meget på hylderne fra Mil-Tec som overhovedet muligt. Men finder du ikke hvad du søger så er du velkommen til at kontakte os og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

https://vagtgear.dk/produkt-kategori/mil-tec/

Se vores udvalg?

#
Scroll to Top