Fornuftige priser og god kvalitet

Menu

Søg

Konto

Facebook

4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot

VagtGear er din online vagtshop

VagtGear er din online vagtshop. Vi forhandler udstyr og beklædning til vagter til Danmarks bedste priser. Vi er ikke den største shop men vi mener selv at de produkter som vi tilbyder er det som man har behov for som vagt. Vi jobber selv som vagter til hverdag og det giver os et godt indblik i hvad man har behov for og ikke mindst hvad man vil betale for sin uniform. Og derfor er prisen hos os et vigtigt parameter. Glade og tilfredse kunder betyder alt for os – det er jo derfor I kommer igen.

Sortimentet vil bliver blive større, i takt med at vi finder frem til udstyr og beklædning som vi har lyst til at sælge videre. Pris og ikke mindst kvaliteten skal være i orden. Som vi selv siger hvis vi ikke selv vil gå med det, så skal vores kunder heller ikke. Selvom vores vagtstøvler er i den lave ende af prisskalaen så er støvlerne gode og behagelige at have på. Og det ved vi! For ja vi bruger dem selv.

Kunderne er både store og små virksomheder samt private. Hos VagtGear bliver det billigere jo mere du køber! Så saml dine venner og bekendte og giv´os et kald og vi finder en rabat på din bestilling du vil blive glad for.

Vil du gerne mærke lidt på sagerne inden bestilling er du mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske vagtshop i Hornslet nord for Aarhus. Vi har åbent man-, tirs,- tors- og fredag fra kl. 08.00 til kl. 12.00. Passer dette tidsrum dig ikke så smid en mail eller giv os et ring og vi finder et tidspunkt der passer begge parter.

 

 

Se vores udvalg?